10 PCS 0.26mm 9H 2.5D gehard glas film voor PHILIPS PH1 - Ifixu.nl

10 PCS 0.26mm 9H 2.5D gehard glas film voor PHILIPS PH1

Weight 0.2040 g
barcode

8714639323196

Geschikt voor

PH1

Compatible with

Philips

specifications

23.95

Shipping within 3-10 business days
SKU: EDA002483101 Category:

Description

Over het product:
1. Hoge hardheid. Dit gehard glazen scherm film een ​​hoge hardheid zodat het zich kan voorkomen dat krassen of in stukken gebroken effectief en continu. Als gebroken zal het gehard glas breken in kleine stukjes die niet scherp zijn waardoor het veiliger voor gebruikers.
2. High definition. De film heeft een hoge lichttransmissie. Met een hoge lichttransmissie en lage lichtreflectie kan de film die je te voorzien van een high-definition scherm net zoals gewoonlijk.
3. Functioneel. De screen protector kan goed passen uw telefoon en een groot verschil maken op uw telefoon te beschermen tegen krassen vingerafdrukken water olie stof schokken slip en zo on.when gekleurd met water bodem modder olie of andere bijlagen is kan worden gereinigd zonder inspanning.
4. Glad oppervlak. Zelfs de zijkanten van het scherm film voelt soepel.
5. Handig voor gebruik. Het heeft een uitstekende hechting. Om de film te plakken het enige wat je hoeft te doen is het schoonmaken van het scherm goed.
6. Duurzaam. Met goede prestaties kan het werk voor een lange tijd.
Installatie instructies:
1. Maak gebruik van de alcohol wattenstaafje en de microfiber stof om het LCD-scherm schoon te maken voor de installatie.
2. Verwijder de beschermlaag van de kleefzijde.
3. Lijn de glazen om het scherm.
4. Druk op het midden van het glas dan hechtingsgedeelte vlot verspreid over alle onderdelen.
Waarschuwingen:
1. Aangezien dit een glazen product dan kunt u er rekening mee dat de randen van het glas zijn de meest kwetsbare gebieden.
2. Bij het verwijderen voor hergebruik kan de kleefeigenschappen slijten in een mate waarin de screen protector niet zal hechten aan de inrichting. Het is niet aan te raden om het glas beschermer wekken zodra het wordt toegepast.
3. Het gebruik van buitensporig geweld die het installeren of verwijderen van de screen protector kan het product beschadigen.

Additional information

Weight 0.2040 g
barcode

8714639323196

Geschikt voor

PH1

Compatible with

Philips

specifications

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “10 PCS 0.26mm 9H 2.5D gehard glas film voor PHILIPS PH1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *